Online tanácsadás – Mérlegképes könyvelőtől!

Könyvelés, Adótanácsadás egy helyen, ráadásul már online is!

Intézze könyvelését otthonról! Hová is szaladna? A kapkodás legdrágább dolog a pénzügyi világban. Éppen ezért mi nem is tartjuk számon a szolgáltatásaink sorában.

Intézze cégügyeit otthonról! Hová is szaladna? A kapkodás legdrágább dolog a pénzügyi világban. Éppen ezért mi nem is tartjuk számon a szolgáltatásaink sorában.

Bár sok vállalkozó és cégvezető szeretné minél gyorsabban szakember kezébe tudni az első látásra átláthatatlannak tűnő adó és pénzügyi világ fellelőségét, de mi pont ekkor kérjük, hogy egy pillanatra álljon meg és szánjon ránk néhány percet.

Legyen ez az első közös munkánk, amivel máris egy jó tanáccsal szolgálhatunk!

Csak annyit kérünk cserébe, hogy figyelmesen olvassa el, és ha végül bizalmat szavaz felénk, tegye meg a következő lépést és keressen fel minket elérhetőségeink egyikén.  

Online: kapcsolat/ vagy telefonon: +36 30 493 3303

Sok éves tapasztalataink és hosszútávú partnereink pozitív visszajelzéseiből most megpróbáljuk röviden és érthetően, minden pénzügyi szakkifejezéstől mentesülve leírni, miért is olyan fontos a jó könyvelő választása az üzleti világban.

Elsősorban azért, mert vállalkozását úgy tudja legjobban a kezében tartani, ha pénzügyi állapotát, legyen az pillanatnyi, vagy akár hosszútávú prognózis, átlátható állapotban tartja.

Így ön bármikor elvégezheti cége pénzügyi monitorozását és ez alapján hozhat érdembeli változásokat, de ez akár megnyugvásként is szolgálhat, ha tervei szerint alakulnak a dolgai.

Na igen a terv! Ha már szóba került, itt fontos megemlíteni, hogy vannak szerencsés párosítások is, de a Könyvelés az Adótanácsadással, szinte elválaszthatatlan.

Úgy kapcsolódnak egymáshoz, mint a számolás az értelemhez.

Mivel cégünk a SukorADÓ könyvelő iroda Adótanácsadással is foglalkozik, így nem kell külön szakemberhez fordulnia, ha bármiben elakadna és segítségre lenne szüksége.

Mivel cégünk a SukorADÓ könyvelő iroda Adótanácsadással is foglalkozik, így nem kell külön szakemberhez fordulnia, ha bármiben elakadna és segítségre lenne szüksége.

Adóváltozással kapcsolatban fontos naprakésznek lenni és a cégét érintő változásokra, jobb minél hamarabb reagálni.

Ugye nem is olyan bonyolult?

Ezt is a feladatunknak tekintjük, átláthatóvá tesszük vállalkozását, biztos alapokra helyezzük cége pénz és adóügyeit, hogy önnek ezzel ne keljen foglalkoznia.

Ahhoz, hogy jobban érzékelhetővé váljon, milyen feladatokat veszünk le a válláról, egy rövid betekintést nyújtunk háttérben zajló munkálatainkról.

Egy pár mondatban összeszedtük, hogy milyen feladatokat lát el a könyvelő, a mérlegképes könyvelő, illetve egy adótanácsadó.

Könyvelői feladatok:

Cégeknek ill. egyéb gazdálkodói szerveknek pénzügyi jelentéseit készíti el, vagy csak felügyeli ezt a folyamatot. bevételi, illetve kiadási oldal pénz és számlázási ügyeinek ellenőrzése, adózásának rendben tartása.

Mérlegképes könyvelő feladata:

Könyvvezetéssel kapcsolatos beszámolói munkák elvégzése, Számviteli rendszerek kialakítása, fejlesztése, karbantartása. Ezek mellett belső elemzési feladatok ellátását is elvégzi, együttműködve a vállalkozás vezetőjével igazgatgatja és ellenőrzi a céggel kapcsolatos teendőket.

Adó tanácsadás:

Az Adótanácsadó szakember egy olyan összetett feladat ellátásáért felelős, melyben hidat képez a költségvetés és az adózó között. Teljeskörű ügyintézés az adó visszaigénylés területén, beleértve a teljeskörű tanácsadást is, hogy partnerünk a legelőnyösebb adózási módok szerint adják le adóbevallásukat és az időben meg is történjen.

Persze ez csak egy kis szelete a nálunk folyó munkálatoknak, tevékenységeink bizonyos esetekben részmunkákra tagozódnak, de egy teljeskörű megbízás esetén, ennél jóval összetettebb munkára van szükség. 

Ha egy komplett megoldásra vágyik és biztos kézben akarja tudni cége pénzügyeit, és adóügyeit, keressen minket bizalommal.

Ha szeretne nyugodtan aludni, és megbízható, tapasztalt szakemberek segítségére vágyik, szeretettel várjuk a SukorADÓ könyvelő irodában személyesen, vagy telefonon, de akár emailben is.  

Ha szeretne nyugodtan aludni, és megbízható, tapasztalt szakemberek segítségére vágyik, szeretettel várjuk a SukorADÓ könyvelő irodában személyesen, vagy telefonon, de akár emailben is.  

Adótanácsadás- Könyvelés- tapasztalat- Szakmai háttér egyhelyen. Ne szaladjon el mellettünk!

Többéves tapasztalattal, számtalan referenciával ott vagyunk a legnagyobb cégek háta mögött, és nem a hátukon teherként!

Mi szívesen levesszük ezt a terhet vállairól!